کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

رزمایش شرکت برق اسرائیل برای مقابله با حزب‌الله

رزمایش شرکت برق اسرائیل برای مقابله با حزب‌الله شرکت برق رژیم صهیونیستی در هراس از حمله حزب الله و قطعی سراسری برق در اراضی اشغالی، رزمایشی شبیه‌سازی شده برگزار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، وب سایت کانال صهیونیستی مکان اعلام کرد که شرکت برق رژیم صهیونیستی با توجه به آنچه اخیرا درباره اینکه بخش برق رژیم هدفی برای حملات حزب الله در صورت وقوع جنگی گسترده و سطح بالا، خواهد بود، رزمایشی را انجام خواهد داد که سناریوی جنگی بزرگ را شبیه سازی می‌کند.

 

به گزارش المیادین، این سایت صهیونیستی توضیح داد که این رزمایش از فردا (یکشنبه) آغاز می‌شود و به مدت ۵ روز ادامه خواهد داشت و آموزش ایجاد یک سیستم جایگزین برای تامین برق ظرف چند ساعت انجام می‌شود.

 

مکان همچنین اعلام کرد که این نخستین بار است که شرکت برق یک رزمایش پنج روزه را برای مقابله با موارد استثنایی آسیب به زیرساخت‌ها به دلیل وقوع یک جنگ گسترده شبیه سازی می‌کند.

 

 در بیانیه‌ای که شرکت برق اسرائیل منتشر کرده، آمده است که کارکنان آن برای ایجاد یک سیستم جایگزین برای تامین کامل برق ظرف چند ساعت آموزش خواهد دید و کامیون‌هایی که ترانسفورماتور‌های بزرگ الکتریکی را حمل می‌کنند در طول تمرین پنج روزه حضور خواهند داشت.

 

براساس ادعای مکان این امر پس از آن صورت می‌گیرد که دیروز برق شهرک مشرف به مرز با لبنان به دلیل اصابت دو موشک ضدتانک یا دو گلوله از سوی حزب الله، قطع شد. حزب الله نیز طی دو هفته گذشته فاش کرد که دارای بانکی از اهداف حیاتی و استراتژیک است که بر اساس گفته‌های تحلیلگران صهیونیست، این بانک اهداف اگر مورد حمله قرار بگیرند، اسرائیل را به عصر حجر بازمی‌گردانند.

 

حزب الله در میان این اهداف استراتژیک، در جدیدترین کلیپ‌های ویدئویی که منتشر کرد، تاسیسات تولید برق رژیم صهیونیستی را شناسایی و اعلام کرد که در هر جنگی که ممکن است با لبنان شروع شود، این تاسیسات احتمالا مورد حمله قرار خواهند گرفت. بدین ترتیب  تقاضا برای ژنراتور‌های برق در اراضی اشغالی افزایش یافته و قیمت آن افزایش هنگفتی یافت.

 

 شائول گلدشتاین، مدیر کل شرکت برق نوگا در رژیم صهیونیستی در مورد قطعی طولانی مدت برق در صورت گسترش جنگ با حزب الله، در کنفرانسی در موسسه تحقیقات امنیت ملی در ماه گذشته هشدار داد که اگر ۷۲ ساعت برق در اراضی اشغالی قطع شود، زندگی در آنجا غیرممکن خواهد بود.  / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار